Inspiration

Mørke Farver

Indhyl din bolig i lækre, støvede, mørke nuancer.


Farve på væg: B23 Lava

Den tid hvor vi forbandt den nordiske stil med lyse pasteller er for længst forbi. De nye tendenser går i retning af mørke farver og en langt mere enkel og eksklusiv farvepalet. At den nordiske stemning nu skal ses i ”lyset af det mørke” falder dog meget naturligt. Udover at de mørke farver virker beroligende på os, er de nemlig også helt i tråd med det danske ‘hygge’-fænomen.

Sofistikeret og rolig udtryk
Males døre, karme, paneler og en del af interiøret – som f.eks. en reol -  i samme farve som væggen, får man et ekstra sofistikeret og roligt udtryk.


Farve på væg: Neutral 11. Farve på stol: G18 Solsort

Tilføj lækre og bløde overflader
Trenden med lækre, bløde velour- overflader på sofaer, puder, puffer med videre tilfører indretningen både stil og varme og matcher perfekt den mørke og nedtonede stil.


Farve på væg: R17 Klippe

Grafisk effekt
Opnå en flot grafisk effekt og kontrast ved kun at male den mørke farve et stykke op ad væggen.


Farve på væg: B43 Hav

Hvide kontraster
De mørke farver giver karakter til rummet og er samtidig en flot og eksklusiv kontrast til hvidmalede flader som lofter og døre. 

Og hvis du er rigtig modig...
...kan du tilføre rummene ekstra stil og karakter  ved at lakere eller oliebehandle dine trægulve i en mørkere nuance.


Farve på væg: R17 Klippe

Vi har malet med malingsserien DYRUP VÆG Ekstra dækkende og malingerne fra DYRUP TRÆ & METAL. De giver et perfekt resultat med mindst muligt arbejde. Alle produkter er nemlig kendetegnet ved høj dækkeevne - og så er de nemme og behagelige at arbejde med.

Valg af farve
På billederne du ser her på siden, har vi brugt følgende farver:I tvivl om valg af farve? Test farverne inden du maler med Dyrup Farvevælger